>> colaboraciones >> cuece >> Dia_a_dia

23ª Mostra de Cinema Llatinoamericà Lleida

Del 30 de març al 2 d’abril se celebrarà a Lleida la 23ª Mostra de Cinema  Llatinoamericà i com cada any la nostra Universitat acull i coordina la secció oficial dels documentals. La projecció dels mateixos, així com  totes les activitats relacionades es duran a terme a l’auditori de  l’edifici transfronterer de Cappont de la Universitat […]

Del 30 de març al 2 d’abril se celebrarà a Lleida la 23ª Mostra de Cinema  Llatinoamericà i com cada any la nostra Universitat acull i coordina la secció oficial dels documentals. La projecció dels mateixos, així com  totes les activitats relacionades es duran a terme a l’auditori de  l’edifici transfronterer de Cappont de la Universitat de Lleida

El link amb el programa general:

http://www.mostradelleida.com/mostra/index.php

I també el link del drive del  programa de la setmana del 27 al 30 de març  pel que fa a la projecció dels documentals i les sessions especials que hem organitzat des de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball
Social.

https://drive.google.com/open?id=0B1pn1Rj-INc1RmNUNGUzYlI0Smc

*** Entre ells els documental FRÀGIL EQUILIBRIO, el dilluns 27 de març a les 9h, PREMI GOYA millor pel·lícula documental 2017 i que compta amb la participació de l’expresident de l’Uruguay José Mújica***

 

 

banner-23-mostra-lleida

cartell-Mostra-2017