>> zona baja

AMOR EN SÈRIE

amorenserie 1 d’Octubre 1980 Projecte “Amor en sèrie” basat en una història d’amor real i anacrònica que vol esdevenir col•lectiva. Aquest és el retorn que hem elaborat els estudiants de 4t d’Educació Primària de la Universitat de Lleida amb Oriol Vilanova, artista contemporani que es basa en el col·leccionisme i la curiositat de documents visuals. #UdL […]

amorenserie 1 d’Octubre 1980
Projecte “Amor en sèrie” basat en una història d’amor real i anacrònica que vol esdevenir col•lectiva.
Aquest és el retorn que hem elaborat els estudiants de 4t d’Educació Primària de la Universitat de Lleida amb Oriol Vilanova, artista contemporani que es basa en el col·leccionisme i la curiositat de documents visuals. #UdL #FEPTS #amorenserie#educacioprimaria

 

IMG_1507131577403