>> cuece

Territorialització, comunicació i creació de coneixements a la Fundació Sorigué amb l’exposició “In the beginning was…“

Avui els futurs mestres de la Facultat d’Educació de la nostra ciutat han gaudit d’un nou context artístic dins l’assignatura de Menció d’atenció a la diversitat amb la professora Glòria Jové al capdavant, la professora M.Àngels Marsellés i l’Antonio Almeida, professor del Brasil especialitzat en Ciències i Biologia a la Universidade Estadual de Feira de Santana […]

Avui els futurs mestres de la Facultat d’Educació de la nostra ciutat han gaudit d’un nou context artístic dins l’assignatura de Menció d’atenció a la diversitat amb la professora Glòria Jové al capdavant, la professora M.Àngels Marsellés i l’Antonio Almeida, professor del Brasil especialitzat en Ciències i Biologia a la Universidade Estadual de Feira de Santana i estudiant de doctorat en Educació.

Durant tot el matí hem tingut la oportunitat de dur a terme un procés d’aprenentatge vivencial conectat a la territorialització dels continguts curriculars, concretament les pedres, els còdols, les roques i el seu lligam poètic amb la creació i constant evolució de la vida, de l’ésser humà i de l’univers.
El professor Brasiler, a través d’un mandala format per aquest elements, ens ha regalat una significació mística al representar un tot i una unitat, escenificant la connexió que hi ha entre les formes de vida circulars: aquestes pedres de rius, les partícules, el planeta terra, les galàxies. També ha estat un acte simbòlic al projectar el seu discurs poètic vers tot l’univers, la seva aparició, l’existència i la desaparició.Un acte de reflexió sobre el món i sobre un mateix.

Aquest ha estat un acte d’interacció, de comunicació i de creació de coneixements a la Fundació Sorigué i concretament amb l’exposició “In the beginning was…“ dins unes instal·lacions de grans dimensions creades en exclusiva per la prestigiosa artista japonesa Chiharu Shiota.

IMG_20171011_161819pedra corpoIMG_20171011_145341IMG_20171011_162349IMG_20171011_161119IMG_20171011_162746