>> cuece

VI JORNADES D’HISTÒRIES DE VIDA AMB EL DESCOBRIMENT DE CONTEXTOS EDUCATIUS. PLANTA. FUNDACIÓ SORIGUÉ

Darrer dia de les VI JORNADES D’HISTÒRIES DE VIDA. Hem gaudit d’un viatge combinat on la cultura, l’art i el patrimoni s’han donat la mà de manera captivadora, engrescadora, apassionant i hem respost tots i totes de manera intrigant, encuriosida i entusiasmant. Tot un dia de veritable DESCOBRIMENT. El grup de professionals participants en les […]

Darrer dia de les VI JORNADES D’HISTÒRIES DE VIDA.

Hem gaudit d’un viatge combinat on la cultura, l’art i el patrimoni s’han donat la mà de manera captivadora, engrescadora, apassionant i hem respost tots i totes de manera intrigant, encuriosida i entusiasmant. Tot un dia de veritable DESCOBRIMENT.

El grup de professionals participants en les jornades hem estat els primers a gaudir del projecte PLANTA de la fundació Sorigué amb l’obra ‘Double Bind’ de Juan Muñoz. Una obra considerada la peça cabdal de l’autor i que es troba en un espai únic de més de 2.000 metres quadrats.
També hem pogut visitar altres obres d’art exposades i tot un recorregut per la seva gran factoria empresarial.

Més tard hem visitat el conjunt monumental de la Seu Vella que competeix en la categoria de Paisatge Cultural amb aproximació a Paisatge Urbà històric. Com a ‘Paisatge de memòria, fita monumental, buit urbà’ es justifica el valor universal excepcional del conjunt monumental del turó per tal de ser declarat Patrimoni de la Humanitat sota tres criteris: històric-artístic, paisatgístic i immaterial.

Finalment i ja per acabar les Jornades hem procedit a l’el.laboració d’una meditada síntesi amb membres de les jornades i les professores i professors Glòria Jové, Caren Sebastian Novell ,Johana Villarraga, Irene Lopez, Dani Gutiérrez i la Nèlida Perpinyà hem arribat a productives conclusions que ens han encoratjat per preparar-nos amb entusiasme per la propera convocatòria en una altra ciutat.
Fins aviat, nosaltres no dormim gaire. Només lo necessari per poder somiar. Salut.

P_20171020_104625_vHDR_On 2INTERIOR GRAVA I ORINTERIOIR MINEROLOGIA CUADRES

PBONA_20171020_114914_PN 2P_20171020_115155_vHDR_OnTRAMPOJO DOUBLE BIND

P_BONA SEU VELLA 20171020_135007_PNP_BONA EXT0171020_135652_vHDR_On

fi

IMG-20171020-WA0007

Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.