>> cuece >> formacion >> màster

Màster d’Educació Inclusiva viatja en el temps fins la Pintura Flamenca I Holandesa dels Museus de Ginebra del S.XVI i XVII

       Durant el Màster d’Educació Inclusiva descobrim contextos de la nostra ciutat i aquesta vegada viatgem fins la Pintura Flamenca I Holandesa dels Museus de Ginebra del S.XVI i XVII. El desenvolupament econòmic pròsper i ràpid dels ports d’Anvers i Amsterdam fa que es consolidi el mercat de l’art apareixent mecenes i col·leccionistes. Emergeixen […]

IMG_7999IMG_8003IMG_7986  IMG_8011 IMG_8006    IMG_7998 IMG_7997 IMG_7996 IMG_20171105_213524IMG_7995 IMG_7989 IMG_7988 IMG_7987FLAMENCAbonaa cinc sentitsDurant el Màster d’Educació Inclusiva descobrim contextos de la nostra ciutat i aquesta vegada viatgem fins la Pintura Flamenca I Holandesa dels Museus de Ginebra del S.XVI i XVII. El desenvolupament econòmic pròsper i ràpid dels ports d’Anvers i Amsterdam fa que es consolidi el mercat de l’art apareixent mecenes i col·leccionistes. Emergeixen noves tradicions pictòriques com paisatges serens, boscos impressionants, escenes de la vida quotidiana…

Però nosaltres no ho podem evitar i fem una lectura comisariada de la mà de la nostra professora Glòria Jové que ens condueix molt més enllà.
Fent visible l’invisible, bon dia.