>> (EN)RIZOMATE >> accion >> cuece >> formacion >> INVESTIGACIONES >> prensa

TERTÚLIA PEDAGÒGICA AL CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DEL SEGRIÀ. MAESTRAS CONTEMPORÀNEAS. GLÒRIA JOVÉ

¿Per què en el món de l’educació es parla tant de la necessitat del canvi i costa tant la seva implementació i sobretot la seva continuïtat? ¿Per què en el món de l’educació estan tan arrelats alguns models docents? ¿Per què costa tant modificar-los? Per tant ¿De quina manera podem articular els espais formatius per deconstruir i […]

¿Per què en el món de l’educació es parla tant de la necessitat del canvi i costa tant la seva implementació i sobretot la seva continuïtat? ¿Per què en el món de l’educació estan tan arrelats alguns models docents? ¿Per què costa tant modificar-los? Per tant ¿De quina manera podem articular els espais formatius per deconstruir i reconstruir aquests models que tenim tan interioritzats? ¿De quina manera podem passar a l’acció?

IMG_20171229_151023  IMG_20171214_175711IMG_20171118_105947