>> cuece >> Dia_a_dia

Bones pràctiques ACUP

Des de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), conjuntament amb la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha seleccionat la comunicació “El arte contemporáneo, los relatos autobiográficos y los espacios híbridos como experiencias innovadoras de equipos docentes” com una de les 20 experiències a partir de les millors comunicacions presentades en el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), celebrat el passat mes de juliol […]

Des de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), conjuntament amb la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha seleccionat la comunicació “El arte contemporáneo, los relatos autobiográficos y los espacios híbridos como experiencias innovadoras de equipos docentes” com una de les 20 experiències a partir de les millors comunicacions presentades en el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), celebrat el passat mes de juliol al Palau de Congressos de Girona.

En aquesta comunicació mostrem el triangle metodològic format per l’ús de l’art contemporani, l’elaboració de relats autobiogràfics i la participació en espais híbrids que configuren la nostra proposta de model d’aprenentatge en el grau d’educació primària de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS) de la Universitat de Lleida (UdL). Aquesta triangulació permet que en aquest esdevenir mestra els aprenentatges s’abordin d’una manera global, que parteixin sempre de les veus dels estudiants i dels recursos comunitaris (artístics, patrimonials, culturals, etc.,) que ofereix el territori.[i]