>> (EN)RIZOMATE >> cuece >> El museu és una escola >> formacion

Inicio de curso – Contexto alfabetizador Order – Colectivo Democracia

El pasado viernes 13 de setiembre de 2019 se inicio el curso con los estudiantes de la materia Educació en la Diversitat II  a la exposición Order de Colectivo Democracia en el Centro de Arte la Panera. L’exposició ofereix als estudiants del curs estímuls visuals perquè poguessin percebre els detalls del seus territoris, tenint com […]

El pasado viernes 13 de setiembre de 2019 se inicio el curso con los estudiantes de la materia Educació en la Diversitat II  a la exposición Order de Colectivo Democracia en el Centro de Arte la Panera. L’exposició ofereix als estudiants del curs estímuls visuals perquè poguessin percebre els detalls del seus territoris, tenint com a disparador l’art contemporani. 

Democracia. ORDER
Per al seu nou treball, ORDER, Democracia s’apropia de les tècniques operístiques clàssiques per parlar a l’elit en el seu propi idioma. Subvertint la gramàtica cultural en un acte de desviació, ORDER adverteix els protegits i privilegiats d’una revolta des de baix.

El títol ORDER subratlla la inexorable dinàmica d’autoritat i submissió de la societat, precàriament garantida per les persones que ostenten el poder mitjançant la violència sistèmica i estructural. En forma de camp de batalla, l’òpera presenta significativament les dues cares de la històrica guerra de classes amb igual malícia.

BILDI. DISSENYANT ENTRE L’ARTESANIA I LA INDÚSTRIA GRÀFICA.
Bildi, en esperanto ‘fer imatge’, és un estudi de disseny gràfic creat per Agnès Simon i Martí Ferré on es respira, des del seu inici, el 2004, reflexió, utopia, universalitat, holisme i atemporalitat, amb un objectiu clar de qüestionar el present i aportar quelcom transformador, no només en l’àmbit del disseny gràfic, sinó a la vida en general.

Aquest estudi ha estat l’encarregat de revisar i redissenyar la imatge del Centre d’Art la Panera, un disseny que s’anirà implementant gradualment a partir d’ara. Bildi aquest any celebra el seu 15è aniversari. Amb aquesta mostra, doncs, commemorem l’efemèride i presentem, alhora, una revisió dels treballs de Bildi dels darrers 15 anys i una nova etapa gràfica per al Centre d’Art la Panera.

IMG_20190913_134212
IMG_20190913_133929
IMG_20190913_131429
IMG_20190913_131125

IMG_20190913_131115