>> (EN)RIZOMATE >> cuece >> Dia_a_dia

L’art contemporani i la construcció de la imatge del món

Conferència de Luciana Loponte (Universidade Federal do Rio Grande do Sul) (L’art contemporani i la construcció de la imatge del Món) L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimarts la conferència ‘L’art contemporani i la construcció de la imatge del món: una perspectiva a partir do sul do Brasil’, a càrrec de la […]

Conferència de Luciana Loponte (Universidade Federal do Rio Grande do Sul) (L’art contemporani i la construcció de la imatge del Món)

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimarts la conferència ‘L’art contemporani i la construcció de la imatge del món: una perspectiva a partir do sul do Brasil’, a càrrec de la investigadora i professora de la Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Luciana Loponte.

L’acte és una de les activitats paral·leles programades com a complement de l’exposició ‘Apunts sobre la impossibilitat de la imatge del món’, que des del passat 20 de setembre i fins a l’1 de desembre es pot veure a la sala Gòtika de l’IEI. Loponte és Doctora en Educació en aquesta universitat i té experiència en educació, centrada en la docència artística, actuant en matèries com ara l’ensenyament d’art, l’educació de professors, la formació d’estètica del professorat, art i educació, gènere i arts visuals.

La mostra, comissariada per Glòria Jové i Quim Bonastra, professors de la Universitat de Lleida, convida a reflexionar sobre la paradoxa que suposa la impossibilitat de la imatge del món en l’era del bany d’imatges, tot plegat en una iniciativa que compta amb la col·laboració del Museu Pedagògic de Castelló i de l’INS Màrius Torres de Lleida, i ha estat visitada per diferents centres escolars.

IEI_Luciana_Loponte_1

IEI_Luciana_Loponte_4

IEI_Luciana_Loponte_5