>> cuece

Més enllà…

En el marc de l’Exposició realitzada a l’IEI “Apunts sobre la impossibilitat del món”, hem aprofundit amb la deconstrucció del mapa. Dues escoles, Princep de Viana de Lleida i l’Escola Lluis Castells de Riudaura, han concretat el projecte en base a aquests treballs. Al novembre, part de l’equip docent vam visitar l’exposició “El Pedagogo”, a Granada, acompanyats […]

En el marc de l’Exposició realitzada a l’IEI “Apunts sobre la impossibilitat del món”, hem aprofundit amb la deconstrucció del mapa.

Dues escoles, Princep de Viana de Lleida i l’Escola Lluis Castells de Riudaura, han concretat el projecte en base a aquests treballs. Al novembre, part de l’equip docent vam visitar l’exposició “El Pedagogo”, a Granada, acompanyats de l’artista Valeriano López.

Aquest mes de juliol, l’equip docent ha treballat conjuntament amb l’artista per tal d’analitzar tot el treball que ha generat a les escoles partir d’aquests contextos artístics i patrimonials. El treball realitzat permet aprofundir en la metodologia d’aprendre entorn a l’art i amb el patrimoni en la formació de mestres. El rastres d’aquest treball es mostraran en una exposició que tindrà lloc al novembre del 2020 en les instal·lacions de la Universitat de Lleida, coincidint amb la Nit del Museus.

image1 image2 image3