>> cuece

I Ciclo de Conversas entre Arte e Educação – Carta Imagem

La Universidade Estadual de Feira de Santana ha organitzat una sèrie de conferències que es duran a terme entre els dies 20 d’agost i 9 de setembre a través de la plataforma Google Meet sota el nom I Ciclo de Conversas entre Arte e Educação – Práticas educativas movimentadas pela Arte. Glòria Jové hi participa el […]

La Universidade Estadual de Feira de Santana ha organitzat una sèrie de conferències que es duran a terme entre els dies 20 d’agost i 9 de setembre a través de la plataforma Google Meet sota el nom I Ciclo de Conversas entre Arte e Educação – Práticas educativas movimentadas pela Arte.

IMG-20200812-WA0000

Glòria Jové hi participa el proper 26 d’agost de 14:00h a 17:00h amb una ponència dirigida per la mateixa, anomenada As poeticas del infraordinario: escenarios híbridos “virulentos”. La inscripció és totalment gratuïta. Per accedir-hi, es pot fer a través de l’enllaç https://bit.ly/CicloCartaImagem o mitjançant correu electrònic a l’adreça cartaimagem@uefs.br

IMG-20200812-WA0001