>> cuece

I Semana Integrada de Educação – Autonomia e protagonismo na educação

El passat 16, 17 i 18 de juny es va celebrar la I Semana Integrada de  Educação – Autonomia e protagonismo na educação amb la realització, via telemàtica, d’un conjunt de conferències en torn l’àmbit en qüestió. Glòria Jové participà en la programació amb una ponència anomenada A educação em cenários híbridos após pandemia, mediada per Marcelo […]

El passat 16, 17 i 18 de juny es va celebrar la I Semana Integrada de  Educação – Autonomia e protagonismo na educação amb la realització, via telemàtica, d’un conjunt de conferències en torn l’àmbit en qüestió.

IMG-20200812-WA0002

Glòria Jové participà en la programació amb una ponència anomenada A educação em cenários híbridos após pandemia, mediada per Marcelo Feldhaus. Aquesta es pot visualitzar en el següent vídeo.