>> (EN)RIZOMATE >> cuece >> Sin categoría

L’objecte trobat

“L’Objecte trobat” és el títol de la nova edició del curs d’estiu de la Universitat de Lleida ‘Art i Territori’ que acollirà Agramunt els propers 1, 2 i 3 de juliol de manera presencial. Aquest es farà a l’aire lliure i consta de 25 places i per formalitzar-la cal enviar al correu a estiu@udl.cat la […]

“L’Objecte trobat” és el títol de la nova edició del curs d’estiu de la Universitat de Lleida ‘Art i Territori’ que acollirà Agramunt els propers 1, 2 i 3 de juliol de manera presencial. Aquest es farà a l’aire lliure i consta de 25 places i per formalitzar-la cal enviar al correu a estiu@udl.cat la butlleta disponible a http://estiu.udl.cat.

La temàtica del curs neix arran del període de confinament de l’any passat: l’objecte trobat. Quins records ens porta? Explorar-ne nous usos? Què suposa per mi? I per als altres? Al voltant d’aquest fet, el curs planteja explorar aquests significats de la mà d’un equip docent integrat per professors universitaris, artistes, arqueòlegs i gestors culturals.

https://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Cursos/agramunt/?fbclid=IwAR0i7qa2Ce3npp-eUi0McsXnxSsTctGnFcHglH8o9MPobMFWs2hu1mZ_N8E#