>> cuece >> Dia_a_dia >> prensa

Fluctuacions tecnològiques en l’obra de Daniel Canogar

El dijous 14 d’octubre a les 15:30h a la sala d’actes de la FEPTS de la UdL, l’artista Daniel Canogar ofereix la conferència “Fluctuacions tecnològiques”, un artista referent per a la formació de mestres. Daniel Canogar un referent mundial de l’art digital, amb exposicions als millors museus del món. Un artista visual especialitzat en fotografia i vídeo, creador d’instal·lacions multimèdia, fotomurals […]

El dijous 14 d’octubre a les 15:30h a la sala d’actes de la FEPTS de la UdL, l’artista Daniel Canogar ofereix la conferència “Fluctuacions tecnològiques”, un artista referent per a la formació de mestres.

Daniel Canogar un referent mundial de l’art digital, amb exposicions als millors museus del món. Un artista visual especialitzat en fotografia i vídeo, creador d’instal·lacions multimèdia, fotomurals i projectes d’art públic.

 

Aquí teniu l’article de premsa de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida: http://www.eps.udl.cat/ca/agenda/Lartista-Daniel-Canogar-referent-mundial-de-lart-digital-oferira-una-conferencia-a-lEPS/

daniel-canogar.PNG_461236408