>> (EN)RIZOMATE >> a la carta >> formacion

Curs d’especialització de Metodologies amb enfocament globalitzat

De l’equip de formació i recerca “Espai híbrid” http://www.espaihibrid.udl.cat/?page_id=20 us fem a mans una proposta de formació que facilita poder optar al reconeixement del perfil “metodologies amb enfocament globalitzat” del Departament d’Educació.  La formació és de 4 crèdits ETC. Cada crèdit implica 25 hores, total 100 hores que es distribuiran de la següent manera: -30 hores virtual […]

De l’equip de formació i recerca “Espai híbrid” http://www.espaihibrid.udl.cat/?page_id=20 us fem a mans una proposta de formació que facilita poder optar al reconeixement del perfil “metodologies amb enfocament globalitzat” del Departament d’Educació. 


La formació és de 4 crèdits ETC. Cada crèdit implica 25 hores, total 100 hores que es distribuiran de la següent manera:

-30 hores virtual

-10 hores presencials en el territori, en la qual es treballarà en contextos del territori (museus, centres d’art i espais patrimonials) per tal que en el nostre imaginari es vegi l’entorn com a contextos educatius, per educar i aprendre més enllà de les aules. En aquesta metodologia situem les arts i les manifestacions contemporànies com a eines de transformació educativa i social

-20 hores seran de treball supervisat per l’equip docent. Aquestes 60 hores són les mínimes per poder acreditar la formació per poder accedir a un lloc de treball docent específic amb aquest perfil professional

-40 hores de treball personal al lloc de treball en processos de recerca-acció i de reflexió en i des de la pràctica. Es pretén que els aprenentatges que es vagin realitzant durant la formació tinguin impacte amb la pràctica professional.

Us encoratgem a participar i formar part d’aquesta formació, per inscriure’s: http://www.formaciocontinua.udl.cat/ca/programes-formatius/cursos/3334 

Per qualsevol dubte escriviu un correu a equip.spct@gmail.com

Captura de pantalla 2021-12-14 a las 17.22.10
Captura de pantalla 2021-12-14 a las 17.22.22