>> cuece >> Sin categoría

‘Esdevenir mestra i professora enmig d’aigües braves’ a càrrec de la Piragüista Olímpica Nuria Vilarrubla

Dilluns 7 de febrer a les 10h la Piragüista Olímpica Nuria Vilarrubla durà a terme una xerrada en format Virtual des de la Seu d’Urgell ‘Esdevenir mestra i professora enmig d’aigües braves’ en el marc del Màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes: especialitat d’Educació Física. La Núria és […]

Dilluns 7 de febrer a les 10h la Piragüista Olímpica Nuria Vilarrubla durà a terme una xerrada en format Virtual des de la Seu d’Urgell ‘Esdevenir mestra i professora enmig d’aigües braves’ en el marc del Màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes: especialitat d’Educació Física.

La Núria és mestra, formada a la Universitat de Lleida, i sempre ha fet moltes relacions amb la metodologia d’Espai Híbrid on ha connectat amb l’esport i educació. Durant la jornada compartirà els seus aprenentatges amb els futurs professors d’Educació Física.

Podeu unir-vos a la sessió en format virtual clicant en aquest enllaç:

https://eu.bbcollab.com/guest/0c0f0784da9b4c06b58b7fd85638fc5b