>> cuece >> Dia_a_dia

Jornada formativa entorn als relats autobiogràfics, amb Meritxell Simon-Martin

L’equip docent de l’assignatura de Processos i Contextos Educatius II del Grau en educació primària en formació al voltant dels relats autobiogràfics amb la professora Meritxell Simon-Martin.

L’equip docent de l’assignatura de Processos i Contextos Educatius II del Grau en educació primària ha dut a terme durant aquesta setmana una jornada de formació al voltant dels relats autobiogràfics i el seu anàlisi metodològic des de diferents disciplines d’estudi. En aquest espai híbrid de recerca, construcció de coneixement i millora de la pràctica docent hem comptat amb la presència de Meritxell Simon-Martin, professora de la University Rennes 1 i experta en estudis sobre dades autobiogràfiques.

Montserrat7616