>> accion >> cuece

Iniciant contextos per generar processos

Els dies 13 i 14 de setembre els alumnes de Processos i Contextos Educatius II i Geografia i Història de Catalunya, i alumnes de la menció d’atenció a la diversitat van iniciar les seves docències en diversos contextos alfabetitzadors de la ciutat de Lleida.   Alumnes de 2n curs del Grau d’Educació Primària i alumnes […]

Els dies 13 i 14 de setembre els alumnes de Processos i Contextos Educatius II i Geografia i Història de Catalunya, i alumnes de la menció d’atenció a la diversitat van iniciar les seves docències en diversos contextos alfabetitzadors de la ciutat de Lleida.

 

Alumnes de 2n curs del Grau d’Educació Primària i alumnes de 4rt van iniciar al context de la Fundació privada de Sorigué amb quatre vídeoarts de l’artista “Tracey Moffat” i al Museu de Lleida amb l’exposició “Ramon Llull i l’encontre entre cultures” . Establim ponts i relacions.IMG-20160927-WA0000 IMG-20160927-WA0001