>> cuece >> Dia_a_dia

HOJARASCA EN OTOÑO, AMAPOLAS EN PRIMAVERA, CABALLOS TODO EL AÑO

Presentació del llibre HOJARASCA EN OTOÑO, AMAPOLAS EN PRIMAVERA, CABALLOS TODO EL AÑO Dijous 9 de març a les 19.00 hores a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (Sala de Juntes) A càrrec de Glòria Jové (professora de la UdL), Jaume Graus (editor i president de la Fundació) i […]

Presentació del llibre HOJARASCA EN OTOÑO, AMAPOLAS EN PRIMAVERA, CABALLOS TODO EL AÑO

Dijous 9 de març a les 19.00 hores a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (Sala de Juntes)

A càrrec de Glòria Jové (professora de la UdL), Jaume Graus (editor i president de la Fundació) i Belén Franquet (autora) Amb el testimoni de dues famílies: la família a partir de la qual es va originar aquest treball i una família que participa en l’actualitat en les sessions de la Fundació de Teràpies Eqüestres de la Manreana

17237120_10212178339995199_501169501_o