>> colaboraciones >> cuece >> Dia_a_dia

Encounter 10 anys més tard…

Ahir dia inoblidable amb Glòria Picazo i Javier Peñafiel… Tota una dècada aprenent amb l’art contemporani i formant les futures mestres.   Zona Baixa   Moltes gràcies per començar el projecte en Zona Baixa en 2009 que ara ha esdevingut l’obra col·laborativa El museu és una escola: l’artista aprèn a comunicar-se, el públic aprèn a fer connexions. Gràcies a […]

Ahir dia inoblidable amb Glòria Picazo i Javier Peñafiel… Tota una dècada aprenent amb l’art contemporani i formant les futures mestres.

 

Zona Baixa

 

Moltes gràcies per començar el projecte en Zona Baixa en 2009 que ara ha esdevingut l’obra col·laborativa El museu és una escola: l’artista aprèn a comunicar-se, el públic aprèn a fer connexions. Gràcies a totes i a continuar treballant en la formació de mestres.

 

IMG_20191030_163158_1