>> (EN)RIZOMATE >> colaboraciones >> cuece >> Dia_a_dia

Higher Education in the World 7

Ahir es va presentar a Barcelona el setè informe sobre Higher Education in the World: Humanities and Higher Education: Synergies between Science, Technology. En aquest informe coodirigit per la UNESCO mostra quins són els reptes i els desafiament per abordar l’educació superior del futur. En concret, l’equip docent d’Espai Híbrid forma part d’aquest informe mundial amb un report, […]

Ahir es va presentar a Barcelona el setè informe sobre Higher Education in the World: Humanities and Higher Education: Synergies between Science, Technology. En aquest informe coodirigit per la UNESCO mostra quins són els reptes i els desafiament per abordar l’educació superior del futur. En concret, l’equip docent d’Espai Híbrid forma part d’aquest informe mundial amb un report, un estudi de cas i unes idees claus.  Podeu accedir en els enllaços següents per consultar-ho:

Report

 

Case study

 

Key ideas

 

Si voleu veure tot l’informe sencer i més informació la trobareu en el en el següent enllaç: http://www.guninetwork.org/report/higher-education-world-7

portadaheiw7