>> formacion

‘El museu és una escola’ en l’Escola Sant Esteve d’Alàs i Cerc

L’Escola Sant Esteve d’Alàs i Cerc forma part de la ZER Urgellet. En el marc del projecte, la comunitat educativa ha portat a terme diverses activitats, com per exemple, un eix cronològic de fets importants succeïts durant els 25 anys de la ZER, l’estudi dels noms dels carrers del poble, mesures amb la roda de mesurar, […]

L’Escola Sant Esteve d’Alàs i Cerc forma part de la ZER Urgellet. En el marc del projecte, la comunitat educativa ha portat a terme diverses activitats, com per exemple, un eix cronològic de fets importants succeïts durant els 25 anys de la ZER, l’estudi dels noms dels carrers del poble, mesures amb la roda de mesurar, simetries amb el plànol de l’escola i fotografies de les cares dels infants, visites a l’arxiu comarcal i a l’església de Sant Esteve, observació i treball de fotografies en blanc i negre, cerques de línies de desig en l’entorn i entrevistes a les famílies sobre les joguines que feien servir de petits.

Com a síntesi, l’escola ha elaborat una presentació Prezi del procés del projecte realitzat previ al confinament. 

No obstant, la situació viscuda els últims mesos va obrir portes al plantejament d’un programa de ràdio desenvolupat al llarg de 9 setmanes on els infants havien d’explicar l’activitat del projecte que més els havia agradat. A més de continuar treballant en la simetria i endinsar-se en el món del land art.

land art 3 land art 4 land art 2 land art land art 6 land art 5

Aquest és el resum en format Power Point que l’escola ens mostra del seu procés!

Projecte 25 anys ZER

Per a més informació, podeu visitar la web de l’escola o els enllaços vinculats que apareixen en el text anterior.