>> formacion

‘El museu és una escola’ en l’Escola Castell-Ciutat

L’Escola Castell-Ciutat forma part de la ZER Urgellet. Es va crear l’any 1994 i es tracta de la seu administrativa de la mateixa. Dins el marc del projecte, es va plantejar la primera sortida a l’Espai Ermengol per desenvolupar la primera pluja d’idees. Una altra de les visites, precisament, va ser al Castell de Castell-Ciutat. Tant […]

L’Escola Castell-Ciutat forma part de la ZER Urgellet. Es va crear l’any 1994 i es tracta de la seu administrativa de la mateixa. Dins el marc del projecte, es va plantejar la primera sortida a l’Espai Ermengol per desenvolupar la primera pluja d’idees.

Una altra de les visites, precisament, va ser al Castell de Castell-Ciutat. Tant mestres com infants defineixen la jornada de manera impressionant. Aquesta va ser guiada per Pilar Aláez, iniciant la ruta de les Tres Torres. 

Malgrat el confinament, el projecte ha continuat endavant tenint en compte i escoltant les condicions del context que ens circumdava. Aquí en podem veure alguns exemples!

LA CASA DELS TEUS SOMNIS – estímul: https://vimeo.com/421122105 

PRODUCCIONS DELS INFANTS: Ciutat confinada

Per a més informació, podeu visitar la web de l’escola o els enllaços vinculats que apareixen en el text anterior.