>> formacion

‘El museu és una escola’ en l’Escola Mossèn Albert Vives

L’Escola Mossèn Albert Vives se situa a la Seu d’Urgell. En el marc del projecte, el procés que ha seguit cada grup classe és ben diferent, tot i començant-ho en el mateix punt! A grans trets, els  infants de 1rA van continuar investigant la fil·loxera, portant-los a l’estudi dels insectes i els tipus que n’existeixen, fins […]

L’Escola Mossèn Albert Vives se situa a la Seu d’Urgell. En el marc del projecte, el procés que ha seguit cada grup classe és ben diferent, tot i començant-ho en el mateix punt! A grans trets, els  infants de 1rA van continuar investigant la fil·loxera, portant-los a l’estudi dels insectes i els tipus que n’existeixen, fins analitzar els animals vertebrats i invertebrats, endegant una activitat d’investigació que va topar-se amb el taller sobre la Prehistòria. 

El grup de 1rC va mostrar molt d’interès en la imatge del dólmen que van veure a l’Espai Ermengol. Això els va portar a parlar de la Prehistòria. El seu enfocament també va anar dirigit als animals, elaborant dos murals i classificant-los en els diferents tipus després de realitzar el taller sobre la Prehistòria.

El grup de 2n es va centrar en l’evolució històrica i la comparativa del Barri de Magdalena abans i ara a arrel de la visita a l’Espai Ermengol. Això els va conduir a tractar la Festa Major del barri com una activitat que al llarg del temps s’ha mantingut.

Les mestres ens exposen amb més detall com ha estat el desenvolupament del mateix en el següent document. 

Projecte Albert Vives

A continuació, us mostrem algunes imatges de les produccions dels infants!

seu abans i ara filoxeraCòpia de ROBERT 5 Còpia de ROBERT 3 Còpia de POL 1 Còpia de medi 02 Còpia de medi 01 Còpia de medi 01 (1) Còpia de MARIONA 1 Còpia de IZAN 2 Còpia de DANI 5Còpia de Gina 2 Còpia de Iune 2 Còpia de SALVA 2animals abans i ara 2animals abans i araanimalsetapa historicaetapa historica (2)etapa historica 4etapa historica 3quadernet seu (2) quadernet seu (3) quadernet seumural diferents etapescases3

bst

carrer comparatiu carrer1cases1

Per a més informació, podeu visitar la web de l’escola o els enllaços vinculats que apareixen en el text anterior.